RESTAURANT WERELDWONDER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 577 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Wereldwonder. Meer weten? Ontdek meer

12 apr 2024 om 15:07 Al eerder besteld bij Restaurant Wereldwonder, bezorgt op de afgesproken tijd, kwaliteit van het eten perfect. Top!
4 apr 2024 om 21:23 Exact op afgesproken tijd bezorgd Super kwaliteit
24 mrt 2024 om 20:14 Het eten was heerlijk en heus het wachten waard. Had in de middag al besteld en toch duurde het ruim een half uur langer dan ik besteld had
24 mrt 2024 om 10:45 Alweer een uur te laat. Nu al voor de tweede keer in minder dan een maand tijd. Klaar mee!
22 mrt 2024 om 22:13 Na nagenoeg alle sushi bezorgers in westfriesland gehad te hebben, verdient deze echt onze kudos. Wat een goeie en smaakvolle sushi!! Toppers
15 mrt 2024 om 22:11 De rijst was oud
9 mrt 2024 om 18:10 beetje lang gewacht waardoor patat en loempia's koud waren
2 mrt 2024 om 20:49 Kwaliteit prima. Bezorgtijd niet als afgesproken.
2 mrt 2024 om 20:46 Heerlijke sushi en goede wokgerechten. Zeker voor herhaling
1 mrt 2024 om 22:12 Was echt heel vies. Alsof ze nep vis gebruiken en rijst van gister. Ook Japanse mayo extra besteld maar dat was van die vieze Belgische mayo. Hier geen sushi bestellen.
24 feb 2024 om 18:53 Vandaag om 16:10 uur besteld, zodat het om 17:00 uur werd bezorgd. 17:30 uur moesten we de deur uit en de bestelling was er nog steeds niet. Bestelling was er uiteindelijk om 18:00uur. Hier hadden we helaas niks meer aan, omdat we weg moesten!!
18 feb 2024 om 20:02 Vandaag om 18.00 eten besteld om om 19.00 te laten bezorgen. Het was 19.25 toen het eten kwam. Ik had warme dingen besteld en alles was ijskoud dus ik heb het eerst moeten opwarmen in de magnetron. Vervolgens vond ik ook meerdere haren in mijn eten.