RESTAURANT WERELDWONDER

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 457 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Wereldwonder. Meer weten? Ontdek meer

16 nov 2022 om 19:14 Top !! Heerlijk gegeten
11 nov 2022 om 19:26 Eten was heerlijk. Bezorgtijd was lang, maar het eten was nog lekker van temperatuur. Nette bezorger. We gaan hier zeker nog eens bestellen.
3 okt 2022 om 8:47 Het eten was heerlijk maar we hebben 2 uur moeten wachten totdat het bezorgd werd terwijl er op het moment van bestellen 45 minuten werd aangegeven.
2 okt 2022 om 12:27 Heerlijke sushi gebracht op dit uur zoals ik wilde.
1 okt 2022 om 8:08 Wij bestellen vaker. Is altijd heel goed. Echter dit keer was de kwaliteit van de sushi toch minder als dat we gewend zijn. Ik hoop dat het eenmalig was. Maar nog steeds goed. Aardige bezorger en goed op tijd.
29 sep 2022 om 22:20 Cola miste in de bezorging
7 sep 2022 om 19:50 Bezorging is prima. Bestellen regelmatig chinees, echt heerlijk. Nu kipsate, vonden we niet lekker. Patat en salade waren prima. Weinig smaak aan satesaus en kip was volgens mij eerst gekookt en vonden wij echt niet lekker.
28 aug 2022 om 12:02 Zoals altijd optijd bezorgd en heerlijk gegeten!!
19 aug 2022 om 21:03 Meerdere keren nu hier besteld, thuisbezorgd geeft aan dat de bezorger onderweg is maar dat is hij dan nooit. En eten komt koud aan! Voor ons was dit nu de laatste keer erg jammer want is erg lekker
13 aug 2022 om 21:48 Erg lekker gegeten! De sushi was heerlijk en ook de ajam ketjap. Voor herhaling vatbaar.
4 aug 2022 om 22:36 Erg lekker gegeten maar hou er rekening mee dat het gewoon erg lang duurt
2 aug 2022 om 0:53 Prima bezorging en eten was goed